0
Menu

FOR ARCH 2018 ukáže stavební řemesla i dětem

Letošní veletrh FOR ARCH bude ve znamení digitální revoluce, Revoluce 4.0. Doprovodný program zahájí v úterý 18. září TECHNOLOGICKÉ FÓRUM – Investice | Technologie. V úvodním diskuzním panelu v areálu výstaviště PVA EXPO PRAHA vystoupí předseda vlády Andrej Babiš, ministrině pro místní rozvoj Klára Dostálová,  prezident SPS v ČR Václav Matyáš, generální ředitel ŘSD Jan Kroupa, i vrcholní představitelé rezortů průmyslu a obchodu nebo dopravy. 

Každý z pěti dní veletrhu bude věnován jednomu hlavnímu tématu.

  • Úterý 18. září – Stavebnictví 4.0
  • Středa 19. září – Wellness & SPA
  • Čtvrtek 20. září – Chytrá a bezpečná domácnost.
  • Pátek 21. září – Den vytápění
  • Sobota 22. září – Den stavby

 

Děti na veletrhu

Veletrh FOR ARCH myslí i na děti všech věkových kategorií. Od úterního zahájení až do pátku bude na veletrhu probíhat oblíbená Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO pro žáky středních škol.

V sobotu bude v hale č. 6 pořádána akce Řemeslo dětem ve spolupráci s agenturou Šikovné děti. Každé dítě bude mít možnost zakusit práci řemeslníků na vlastní kůži. Projekt Kutil Junior reagoval na nedostatek technicky zaměřených kroužků ve školách a začal je v roce 2015 organizovat. Děti mají dnes velmi omezenou možnost, setkat se s technickými pracemi ve svém běžném životě, proto je pro ně možnost naučit se pracovat s nářadím a materiály velmi atraktivní. Pro některé děti může kroužek znamenat hravou formu přípravy na budoucí technické povolání, ale pro všechny určitě přínos v podobě zručnosti, kterou využijí v dospělosti bez ohledu na povolání.

Vstupenka zdarma

Přijďte s rodinou i vy, vstupenku zdarma si můžete stáhnout zde. Děti od 3 let pohlídáme v našem koutku.

Chci dostávat newsletter s tipy, jak pečovat o rodiče ve firmě