0
Menu

Tip na rodinný vánoční dárek – Moje Česko

Od konce listopadu nám v coworkingu visí praktická dekorace, která by mohla udělat pod stromečkem radost i Vám. Je to samolepící korková mapa Moje Česko, díky které si můžete s dětmi značit místa, která jste v ČR navštívili a lepit si kolem fotky z výletů či jiné suvenýry.

Cestovatelka cestovatelům

Autorkou mapy je Zuzka Cabejšková, průmyslová ekoložka z Prahy, která hodně cestuje. „Byla jsem různě po světě a určitě ráda vyrážím za hranice, ale na naši zem nedám dopustit. Máme tady strašně pestrou škálů míst, krásnou přírodu, bohatou architekturu, levné vstupy. Dříve jsem se bála, že se budu muset vzdát cestování, až budu mít děti, ale jak si čím dál víc cením toho, co domovina nabízí, už se vlastně na rodinu a lokálnější výlety těším,“ řekla nám při návštěvě Baby Office, když nám nesla naše tři mapky. Jedna visí v coworkingu, zbylé 2 budete potkávat na našich akcích a v mobilních dětských koutcích.

Lokální, vkusný a smysluplný dárek

Nás mapa nadchla nejen proto, že si díky ní hezky vyzdobíme coworking fotkami z akcí, co s Baby Office pořádáme, ale i proto, že rádi podpoříme místní výrobu. Zuzka mapy celé vymyslela a připravuje sama, s výrobou ji pomáhá tuzemská chráněná dílna a při balení a designu myslí na životní prostředí a na zamezení vzniku obalových odpadů. Moje Česko je tedy opravdu české, ekologické a díky tomu, že je řezáno po jednotlivých krajích, tak i naučné – můžete s dětmi procvičovat názvy krajů a trénovat jejich paměť míst, co jste společně navštívili.

A jak se mapa u nás v coworkingu lepila se můžete podívat zde:

Chci dostávat newsletter s tipy, jak pečovat o rodiče ve firmě